Valtakunnallisia Terveyspasseja tilattavissa

Lauantaina 18.9.2021 Kansakunnan Tila osallistui Eduskuntatalolla järjestettyyn mielenosoitukseen, jossa jaoimme kansalaisille ilmaiseksi 200 kpl valmistamaamme “Valtakunnallista Terveyspassia” herättääksemme yhteiskunnallista keskustelua aiheesta ja tarjotaksemme vaihtoehdon hallituksen kaavailemalla ihmisoikeuksia rikkovalle koronapassille.

Ihmiset olivat todella ilahtuneita kortista ja väkeä riitti pisteellämme jatkuvalla syötöllä. Ikävä kyllä osa kortin halunneista ihmisistä jäivät vaille korttia, sillä ne loppuivat kesken. Kyselyviestejä korttien perään alkoi myös tulvimaan, joten päätimme, että teetämme korteista uuden erän, jotta kaikki halukkaat saisivat oman Terveyspassinsa.

Alla olevalla lomakkeella voit tilata Terveyspassin kotiisi. Kortit postitetaan teille lomakkeeseen kirjoittamanne nimen ja osoitteen perusteella. Ilmoittamanne Etu- ja Sukunimenne kirjoitetaan myös Terveyspassiin, ellette “Vapaa Sana” – kohdassa erikseen toisin määrittele. Tarkista että tietosi ovat oikein.

Hinta: Kortin mukana tulee ohje maksamista varten. Maksun summan saat määritellä itse. Saatuja rahoja käytämme kortteihin ja Kansakunnan Tilan toiminnan kehittämiseen.

Koitetaan tällä lailla ja katsotaan kuinka käy. 

Kortteja on tarjolla rajoitettu erä. Kortit valmistetaan Suomessa.

TERVEYSPASSI-HAKEMUS

TERVEYSPASSIN KÄYTTÖEHDOT:

Terveyspassia saa käyttää vain terveenä.

Lääkärikirja Duodecim: “Terveys on koko ajan muuttuva tila, johon vaikuttavat sairaudet ja sosiaalinen elinympäristö, mutta ennen kaikkea ihmisen omat kokemukset ja hänen arvonsa ja asenteensa.”